Veranderde regels in verband met de corona crisis:

De gemeente Olst is akkoord met het hervatten van onze vliegactiviteiten aan de Kleistraat! Vanaf zaterdag 16 mei mogen we weer vliegen. 🙂

Wel gelden er strenge regels die wij als club goed moeten naleven. Hier onder de afgesproken regels:

Per vliegdag is er een Corona verantwoordelijke. Dit is een bestuurslid of het oudst aanwezige lid. Hij ziet toe op het naleven van de protocollen en kan corrigerende maatregelen nemen. Hij is herkenbaar door het dragen van een oranje/geel vestje.

Om de pits te betreden: rechtsom het hek te lopen en links van het hek de pits te verlaten zodat er een looproute ontstaat.

Eén persoon tegelijk aan een tafel. Hierdoor hebben maximaal 5 personen een tafel. De andere 5 zullen langs de grasrand hun toestellen moeten plaatsen. Houdt in ieder geval de 1.5 meter afstand aan!

Op elke tafel en in de koffie keet zullen in totaal 10 flesjes desinfecteer klaarstaan voor gebruik. Was je handen wanneer mogelijk.

Iedereen spreekt elkaar aan over het naleven van de regels. Dat zijn we gewend in ons dagelijks leven en doen we ook met respect voor elkaar op onze club.

Omdat we met maximaal 10 mensen op het veld aanwezig mogen zijn werken we met een reserveringssysteem. De handleiding hiervoor is per mail toegestuurd.

Klik hier om je online reservering te maken.

 

Ons bouwlokaal aan de Fortuinhof blijft helaas gesloten totdat binnenactiviteiten binnen verenigingsverband weer toegestaan zijn.

 

 

Kom niet naar het veld indien:

De Deventer Luchtvaartclub is een actieve vereniging met een rijke historie. Wij houden ons bezig met alle aspecten van de radiografische modelvliegsport en zijn als vereniging aangesloten bij de KNVVL.

Het Clublokaal

Het clublokaal

Altijd een helpende hand

Het Clublokaal

Technisch uitleg

Onze vereniging heeft ook de beschikking over een clublokaal. In ons ruime clublokaal wordt in de wintertijd maandags en woensdags actief gebouwd en is er altijd ruimte elkaar van advies te voorzien.

 

Onze keet op het veld

Gezelligheid voor de keet

Ruimte genoeg

De pitts

Ons modelvliegveld is gelegen aan de kleistraat in Olst. Hier hebben we de beschikking over een verwarmde keet en hebben we gelegenheid de lipo's te laden. Ook is er voldoende ruimte om 's zomers heerlijk in een agrarische omgeving te genieten van de rust buiten.

 

Lesvliegen

Binnen onze vereniging zijn er gebrevetteerde instructeurs om u te helpen met het leren vliegen met radiografische helikopters, zwevers en modelvliegtuigen. Graag helpen wij u om de eerste stappen in deze boeiende hobby te nemen

 

Het maaien en walsen van het veld

Dankzij de hulp van enkele vrijwilligers ziet onze keet en veld er altijd spik en span uit.


Maiden P38 Lightning van Joop